Få en genvej til succes med dine syprojekter

Du er ved at tilmelde dig nyhedsbrevet fra Skaberlyst.

I nyhedsbrevet kan du læse om syning og mønsterkonstruktion af tøj til kvinder. Du modtager 2-3 gange om måneden en mail, der hjælper dig med at blive bedre til at sy tøj til dig selv. Du får bl.a. konkrete tips fra skrædderens værksted, inspiration, demonstration af teknikker, anmeldelser af bøger/film/udstillinger der relaterer sig til mode og syning. Kort sagt: en masse genveje til at få mere succes med dine syprojekter.

Når du er tilmeldt nyhedsbrevet får du også besked, når der er nye kurser eller opdateringer til de eksisterende kurser. Og du får adgang til rabatter, som kun er tilgængelige via nyhedsbrevet.

Som tak for at du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du med det samme e-guiden Guide Til Metervarer.
At kunne vælge det rigtige stof er en forudsætning for at få gode resultater med dine syprojekter. Og i e-guiden får du en viden om de forskellige stoftyper, der gør det meget nemmere for dig, at komme hjem med det rigtige stof fra stofbutikken.

Indtast din e-mail adresse herunder. Når din tilmelding er registreret, modtager du en mail med et link til din gratis Guide til Metervarer.


Solstråler og tryllestøv
Signe Eriksen / Skaberlyst


Det er gratis at modtage nyhedsbrevet fra Skaberlyst.
Ved at udfylde nedenstående formular og trykke ”Tilmed nyhedsbrev” afgiver du dit samtykke til, at Skaberlyst må gemme dit navn og e-mail, med det formål at sende nyhedsbreve til dig.
Personoplysninger behandles fortroligt. Vi bruger Mailchimp som vores markedsførings platform. Du kan læse om deres privatlivspolitik nedenfor.  Dine data vil aldrig blive solgt eller videregivet til andre formål. Du vil til enhver tid have mulighed for at trække dit samtykke tilbage, hvis du ikke ønsker, at modtage nyhedsbreve. Der er et link i bunden af hvert eneste nyhedsbrev til afmelding af fremtidige mails.

* Skal udfyldes

Please select all the ways you would like to hear from Skaberlyst:

Email Marketing Powered by Mailchimp